Insinööritoimisto Lehtineva on vuonna 2012 perustettu tamperelainen suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut tarjoamaan pientalojen uudisrakentamisen palveluita. Yrityksen pääasiallisena toimialueena on Tampere ja Pirkanmaa, mutta teemme suunnittelua myös muualle Suomeen.

Pääasiallisina yrityksen tarjoamina palveluina ovat pientalokohteiden rakennussuunnittelu (ARK) ja rakennesuunnittelu (RAK). Tarjoamme mielellämme pientalon suunnittelutyöt kokonaispalveluna sisältäen rakennussuunnittelun, rakennesuunnittelun ja pääsuunnittelijan tehtävät, sekä tarvittaessa muut konsulttipalvelut.

Yrityksen taustalla on monipuolinen kokemus asuntorakentamisen suunnittelutehtävistä sekä pientalorakentamisen, että ammattirakentamisen parissa. Onnistunutta ja kustannustehokasta rakennussuunnittelua tukee vahva asuntorakentamisen insinööriosaaminen, kun ratkaisujen tekniset vaikutukset pystytään huomioimaan jo aikaisessa luonnosvaiheessa.Suunnittelutoimistoni taustalla on aito kiinnostus asumista ja omakotirakentamista kohtaan. Haluan kuunnella teitä, että asiakkaana saatte juuri sellaisen kodin, josta olette haaveilleet. Minulle suunnittelijana tuo suurta iloa, nähdä asiakas joka on tyytyväinen uuteen kotiinsa ja sinne yhdessä valittuihin ratkaisuihin. Uskon myös, että paras mahdollinen lopputulos, sekä hyvin optimoitu kustannustaso saavutetaan sopivalla panostuksella suunnitteluun heti hankkeen alkuvaiheessa.

-Ville
INSINÖÖRITOIMISTO LEHTINEVA

Ville Lehtineva
Rakennusinsinööri

Postiosoite:
Koivikkomäenkatu 2 A 26
33870 Tampere

Puhelin
045 188 6070

Sähköposti:
Suunnittelutoimiston yhteystiedot


OTA YHTEYTTÄ