Yritys

Insinööritoimisto Lehtineva

Insinööritoimisto Lehtineva on vuonna 2012 perustettu tamperelainen suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut tarjoamaan pientalojen uudisrakentamisen suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita. Yrityksen pääasiallisina toimialueina ovat Tampere, Pirkanmaa ja Etelä-Suomi, mutta teemme suunnittelua myös muualle Suomeen.

Yrityksen taustalla on monipuolinen kokemus asuntorakentamisen suunnittelutehtävistä sekä pientalorakentamisen, että ammattirakentamisen parissa. Onnistunutta ja kustannustehokasta rakennussuunnitteluamme tukee vahva asuntorakentamisen insinööriosaaminen, kun ratkaisujen tekniset vaikutukset pystytään huomioimaan jo aikaisessa luonnosvaiheessa.

Ensisijaisesti tarjoamiamme palveluita ovat omakotitalo- ja muiden pientalokohteiden rakennussuunnittelu, rakennesuunnittelu, sekä elementtisuunnittelu. Tarjoamme mielellämme myös talon suunnittelua kokonaispalveluna sisältäen rakennussuunnittelun, rakennesuunnittelun, sekä pääsuunnittelijana toimimisen. Suunnittelumme lähtökohtana toimivat aina asiakkaan tarpeet ja kattavan kokonaispalvelun avulla pystymme takaamaan laadukkaan ja toiveiden mukaisen lopputuloksen.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä parhaat ratkaisut teidän kotiinne!"Suunnittelutoimistoni taustalla on aito kiinnostus asumista ja omakotirakentamista kohtaan. Haluan kuunnella teitä, että asiakkaana saatte juuri sellaisen kodin, josta olette haaveilleet. Minulle suunnittelijana tuo suurta iloa, nähdä asiakas joka on tyytyväinen uuteen kotiinsa ja sinne yhdessä valittuihin ratkaisuihin. Uskon myös vahvasti, että rakentamisessa paras lopputulos, sekä optimoitu kustannustaso saavutetaan hyvin hoidetun suunnittelun kautta."

-Ville

Lehtineva Ville - Arkkitehtisuunnittelija, Rakennussuunnittelija, Rakennesuunnittelija, Elementtisuunnittelija


Asiakkaat kertovat

Työmme korkeaa laatutasoa kuvaa hyvin tehtyjen kohteiden asiakaspalauttemme taso. Kysymyksen: "Asteikolla 1-5, millä todennäköisyydellä suosittelisitte yrityksen palveluja muille tämän kokemuksen perusteella?" vastausten keskiarvo on 4,8. (tilanne 2/2021). Kiitos tästä asiakkaillemme!